söndag 15 april 2012

Utgång och GVT bröst/rygg på Sats


Ibland måste man få unna sig en riktig urladdning. Fredagskvällen började på The Lobby med lite drinkar och mingel. Natten avslutades på Undici med skumpa och totalröj. 

Lördagen blev grymt tung. Är ju ute så sällan och ännu mer sällan med så här mycket drinkar. Blev säng och soffläge hela dagen. Höll mig från allt för mycket kolhydrater. Även som det slank ner lite choklad och ett par chips. 

Söndag och städdag i bostadsrättsföreningen. Sjukt tråkigt, men det måste göras. Bra uppvärmning. Svepa en PWO och dra iväg. Sist gick jag ju rakt in i väggen på armar GVT. Inte så konstigt kanske eftersom ökningen på hantlarna skulle varit till 15kg istället för 16kg. Tyvärr fanns ju bara 16kg och det va lite för stor ökning. Tanken med GVT är att öka 7-8% mellan varje pass. Inte 15% som det blev nu.
Idag blev det GVT bröst/rygg 4reps. Christian och jag mötte upp på Sats och drog igång. Tyvärr blev det lite knas. Latsmaskinen var upptagen ett par gånger, så vi fick köra bänkpress ett par set på raken. Ändå gick det helt ok. Ska ju vara superset på GVT adv. Men vilan på 90sek och den excentriska rörelsen på 4sek är ju ändå viktigast. Passade på att köra lite vader när jag ändå hade en bra maskin.

Passet
Bänkpress 78kg 8x4, 2x3 (fail på 2 sista set)
Breda latsdrag 95k 8x4, 2x3 (Även här fail på 2 sista set)
Bröstpress maskin 70kg x7, x5, x5
Smal kabelrodd 75kg x6, 70kg x5, x5
Stående vadpress 70kg 3x10
Lutande hantelpress 26kg x7, x5, x5


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar